Lomalle pärnuun
31,4 m2
5. krs.
1 - 4 hlö.
WiFi
TV
Hissi

Karusselli

Pärnu vuokrataan Karusselli olohuone Tasokas ja viihtyisä loma-asunto rauhaisassa ympäristössä aivan rannan tuntumassa, noin 500 metriä meren rantaan. Hyvä varustetaso 1 - 4 henkilölle. Hyvin varusteltu keittiö liittyy luontevasti oleskelutilaan. Toimiva pohjaratkaisu. Asunto on kalustettu ja siivottu, sekä liinavaatteilla varustettu, siellä on tv ja radio. Keittiössä on hella ja mikroaaltouuni sekä astiastot. Kylpyhuoneessa on pyykinpesukone. Parvekkeelta on näköala merelle. Pihalla on autolle varattu paikka.
Läheisestä Comarketista (50 metriä) voi ostaa elintarvikkeita. Mikäli et halua hyödyntää asuntosi keittiötä, voit kokeilla vaihtoehtona keskustan lukuisia ruokapaikkoja ja kahviloita, joihin on noin viidentoista minuutin kävelymatka.
Parnu on kaikkien tuntema mukava lomailupaikka. Noin 250 metrin päässä on Tervis Paradise -kylpylä. Parnussa on monia harrastusmahdollisuuksia. Tenniskenttiä on useampia aivan kävelymatkan etäisyydellä. Golffia voi käydä pelaamassa esim. vähän kauempana olevalla Audrugolfin kentällä.
Liikenneyhteydet tähän lomakohteeseen ovat hyvät. Linja-autoasema on keskustassa, johon on vähän reilu kilometri matkaa. Linja-autoilla on säännöllinen yhteys Tallinnasta Pärnuun. Parnusta Tallinnaan on matkaa 127 km Via Balticaa myöden ja Riikaan noin 180 km.
Varaukset

pierrotATquicknet.inet.fi
(358) 050-3472340

Sijainti

LOMAOSAKE:

Karusselli
Karussellinkatu 71
Pärnu

- Huoneisto sijaitsee 5. kerroksessa.
- Kiinteistö on varustettu hissillä.