Lomalle pärnuun
34 m2
4. krs.
1 - 4 hlö.
WiFi
TV
Hissi

Pikk

Pärnu vuokrataan Pikk olohuone Tasokas 34 neliön yksiö De Lange liiketalon neljänteen kerrokseen 2005 heinäkuussa valmistuneessa asuin kerroksessa.
Keskustan kaikki palvelut ja ruokapaikat aivan lähellä. Esimerkiksi Steffani Pizzaravintola 6 min kävelymatkan päässä Nikolai kadun varrella. Munga kadun varrella sitten vähän lähempänä esim. Sweet Rosie Irish Pub , ja monet muut hyvän ruuan ja viinin ruokailu nautintapaikat aivan Pikin tuntumassa.
Täysin varusteltu (mm. WiFi-yhteys) ja ilmastoitu yksiö 1-4 henkilölle tai perheelle, kuten Karusselli. Pikk 11 on aivan bussiaseman ja Porth Arthurin kauppakeskuksen tuntumassa.
Mikäli haluat kuunnella ja laulaa karaoketa, niin Alex Majan suomalainen karaoke keskiviikkoisin ja perjantaisin. Cocoloco karaoke bar tarjoaa sitten joka ilta aina aamutunneille asti karaokelaulamisen nautinnon.
Pärnussa on monipuolista kulttuuria runsaasti tarjolla. Pärnun Konserttitalo ja Endla Teater on vain lyhyen kävelymatkan päässä Pikin asunnolta.
Pärnussa on pitkät valkeat hiekkarannat. Upea rantakatu lapsiperheitä viehättävine leikkipuistoineen ja suihkulähteineen. Merenrantaan noin 15 minuuttia kävellen. Katso Pärnun tapahtumia täältä: http://www.visitparnu.com/fi/tapahtumat-4
Varaukset
pierrotATquicknet.inet.fi
(358) 050-3472340

Sijainti

LOMAOSAKE:

Pikk
Pikk 11
Pärnu

Pikin kohdalla autolle ei ole omaa parkkiruutua, mutta pidempään pysäköintiin voi käyttää Lai kadun luona olevaa vapaata pysäköintialuetta, joka on n.250 metrin päässä. Toistaiseksi on myös autotalli käytössä Lai 8 -10 kadun varrella.